spacer
spacer search

Ловеч Прес
Новините от Ловеч и региона * Много за всичко, всичко за важното

Search
spacer
Последни новини
header
СЪДЪРЖАНИЕ
Начало
Актуално
Общество
Мнения
Разследване
Измерения
Спорт
Литекс
Връзки
Редакция
Търсене
Обяви
Избори 2014
maiki_droga.jpg
Кратки новини
Преизбраха Корнелия Маринова за общински шеф на партията
Народният представител Корнелия Маринова е преизбрана за общински ръководител на ГЕРБ в Ловеч на отчетно-изборно събрание, съобщават от партията. Тя е събрала 112 гласа от 140 регистрирани делегати. За другия номиниран - Ирина Митева, са гласували 53 човека. Маринова и досега бе общински шеф, като бе поела поста именно от Ирина Митева, която пък е ръководител на групата съветници в местния парламент. На отчетно-изборното събрание е била избрана за организационен секретар юристът Валентина Недялкова. Определени са били и останалите седем членове на общинското ръководство, като са били номинирани 14 човека.

Начало arrow Актуално arrow Открит урок по плуване в детска градина "Радост"

Открит урок по плуване в детска градина "Радост" Print E-mail
Инструкторът по водно спасяване Стойко Бончев припомни колко е важно да се формира нагласа у младото поколение към закалителни процедури
Открит урок по плуване с 6-годишни деца в детска градина "Радост" в Ловеч проведе миналия четвъртък Стойко Бончев, инструктор по водно спасяване към БЧК, съобщиха от организацията.Това стана пред директори на детски градини и преподаватели, както и човек от просветния инспекторат, като част от общинската конференция "Водим бъдещето за ръка". Темата беше "Физическото усъвършенстване и прилагане на нова образователна политика за насърчаване на двигателни дейности сред децата чрез плуване". Бончев запозна аудиторията с подготвителни упражнения и игри във водна среда, координация на движения на ръцете и краката при кроул, особености на дишането по време на плуване, развиване на двигателни дейности - сила, издръжливост, подвижност чрез плуване и занимания във водна среда. Инструкторът припомни важността за формиране на нагласа на младото поколение към закалителни процедури и ориентация към целесъобразен и природосъобразен начин на живот, спортуване и активен отдих.
< Назад   Напред >
spacer
Click for Lovetch, Bulgaria Forecast
Who's Online
Има 14 гости онлайн
ФотоОко
chuchur11.jpg

 
spacer